290 Open

Tillsammans med våra kunder, vänner och följare lyckades vi ta fram vår bästa båt hittills. Se alla fem filmer från processen för en djupare inblick.

Båten för de perfekta dagsutflykterna

NÄSTA GENERATION AV EN KLASSIKER

När Brandskärbåtar utvecklade sin första och prisbelönta Brandskär-modellen, blev resultatet banbrytande både när det gäller design och köregenskaper. 30 år har gått och varvets nya generation båtar följer sin tydliga kurs att utveckla båtar för sina ägare som medvetet väljer det bästa när det gäller sjöegenskaper och intresse för detaljer. Inget lämnas åt slumpen och det gäller även det senaste tillskottet i modellprogrammet. Låt oss presentera nästa generations familjebåt, den helt nya Brandskär 290 Open.

Nya 290 Open är anpassad för oförglömliga dagsupplevelser på havet. Inspiration har tagits från den ursprungliga Brandskär 28 och är verkligen produktutveckling i sin finaste form. Den bakåtlutade vindrutan, de generösa utrymmena på fördäck, kortare tak och en öppenhet som genomsyrar hela planlösningen på däck är resultatet av en nära dialog med våra kunder. Att det dessutom finns två väl tilltagna kojplatser, toalett och dusch sluter cirkeln och gör 290 Open till den perfekta båten för oförglömliga dagsturer.

På köpet får man en båt som med sitt fantastiska skrov, väl utformade förarplats och smarta kapell dessutom kan hantera det hårdaste väder som det rytande västerhavet kan bjuda på vilket gör att båtsäsongen kan blir långt mycket längre än för de flesta.

I nya 290 Open återfinns den senaste tekniken där all information och funktioner samlas och är tillgänglig via den centrala bildskärmen på förarplatsen. En applösning gör att man från sin smartphone eller surfplatta kan hantera larm, belysning och en mängd andra funktioner innan avgång. Det blir alltså precis så enkelt och smidigt som det ska vara och gör att full fokus kan läggas på att njuta på havet För alla Brandskär genomsyras av vår grundfilosofi om perfektion, prestanda och att havet finns där för att upplevas 365 dagar om året.

Boka Provkörning

Precis som havet så är det bäst är att uppleva en Brandskär på riktigt. Kontakta oss för en privat provkörning och besök på varvet på Vindön