"En perfekt båt som ska bli bättre"

Utvecklingen av
290 NG

Våren 2017 bestämde vis oss för att göra det omöjliga. Den i mångas ögon perfekta Brandskär 290 skulle utvecklas och bli ännu bättre.


1. Starten på Vindön
Henric och Janne delar med sig av sina tankar kring utvecklingen av den nya båten och hur man väljer den unik inrikting i utvecklingsprocessen där man tar med kunder, vänner och Brandskär-entusiaster på resan. Janne ger även en kort inblick i bakgrunden till varför han valde att starta Brandskär och vad namnet kommer ifrån.

2. Kundträff på Musselbaren
Under trevliga förhållanden bjöd vi in till lunch och diskussion på fantastiska Musselbaren på Smögen. Deltagarna fick ge feedback på skisser och dela med sig av vad de efterfrågade hos en båt av den typen som 290 NG skulle komma bli. Utfallet var fantastiskt givande, teorier blev bekräftade och många nya god idéer dök upp.

3. Ett starkt team
För att bygga en perfekt båt behöver man ett starkt team. Brandskär är ett litet var som bygger båtar i premiumsegmentet och det avspeglar sig i vilka personer som har varit med under resans gång. Alla måste dela samma vision och förstå vikten av våra ledord, perfektion och prestanda.

4. Möt designern
En viktig pusselbit i resan mot den nya båten var att hitta rätt designer. Det behövde vara en person som kunde omsätta alla tankar och idéer till verklighet och lyfta det till nästa nivå. Resultatet talar för sig själv och det var en otroligt lärorik process för alla inblandade.

5. Premiär för 290 NG på Stenungsbaden
Vilka dagar! Under tre dagar visades den nya båten upp för inbjudna gäster och allmänheten på vackra Stenungsbaden. Det bjöds på glad stämning, intresserade besökare, god mat och en båt som symboliserar framtiden för Brandskär. 290 NG är den bästa båten som Brandskär byggt och det här är bara början!

6. Responsen på 290 NG
Responsen under premiärvisningen var över alla förväntningar. Brandskär 290 NG är en båt utöver det vanliga som ligger i framkant i vad marknaden vill ha och hur man använder en båt idag. Inget har lämnats åt slumpen och det är verkligen en härlig känsla när kunderna i sina kommentarer bekräftar att noggranheten med detaljer lönar sig och är något som uppskattas.
Image

Vill du veta mer om resultatet?

Resan slutar inte här utan detta är bara början. Tack vare den fantastiska responsen går vi stärkta framåt och framtiden ser ljus ut. Utvecklingsprocessen som användes för 290 NG kommer även att användas för alla framtida båtar och vi är alltid nyfikna på att höra idéer och tankar från intresserade och engagerade vänner, följare, kollegor och båtägare. Besök sidan för 290 NG för att få reda på mer om vår bästa båt hittills.

Allt om Brandskär 290 NG