augusti 25, 2017

NYA INSIKTER UNDER LUNCH PÅ MUSSELBAREN

Image

Våra kunder är våra experter och då är det självklart att de som har störst erfarenhet också ska vara med när vi utvecklar en ny båtmodell. Vilka funktioner är viktiga, vilka saknar vi bättre lösning på och vad ska vi behålla?

Mitt i semestern beslöt vi därför att samla nuvarande Brandskärsåkare, intressenter eller personer som bara har mycket erfarenhet från olika båtmodeller. Det blev ett spännande möte som även inkluderade lunch med nyfångade musslor på Musselbaren, Smögen.

Dagen kan lätt sammanfattas med att ”Brandskär berör”, vilket engagemang runt bordet!

Behåll de bästa sjöegenskaperna

Vi fick flera viktiga och kloka synpunkter under lunchen och vid genomgången ombord på båtarna. Samtliga deltagare som hade erfarenhet från att köra eller åka en av våra båtar lyfte fram skrovet och dess sjöegenskaper. Brandskär har verkligen ett fantastiskt skrov att utgå från. Eller som en av deltagarna sa ” jag tror att detta är världens bästa båt i sin nisch”.

Det som också framkom under dagen var att många uppskattade rörligheten ombord. Att ha vänner med sig vänner ut på havet är enkelt, då alla kan röra sig fritt på däck. Även de kunder som ägnar sig åt sportfiske uppskattade fria ytor.  Vi fick flera tips om att skapa en båt som har bättre sittytor och därmed öppnar upp för ett mer socialt umgänge på akterdäck.

Bättre toalettlösning

Några framförde önskemål om en bättre toalettlösning som var separerad från övriga ruffen. Vi hade ett längre resonemang kring möjligheten att sova ombord, vilket flera önskade. Samtidigt var alla samstämmiga i att det inte behövs ett omfattande pentry utan snarare en enklare vask. En av deltagarna sammanfattade det väl ”Vi är ofta ute med flera besökande par samtidigt under sommaren och då vill vi kunna åka ut tillsammans. Sen vill vi så klart kunna ta oss en tur med ett par övernattningar per säsong”

Vi summerar eftermiddagen med att varvet och Janne har skapat en fantastisk båt som får oerhörda fina betyg av den som använder båten. Både i de vackraste ljumma sommarkvällarna men även när havet ställer krav på både båt och förare.

Sammanfattningsvis önskas en mer socialbåt akter ut och en lite bättre bobåt med betoning på annorlunda toalettlösning. Allt detta utan att ta bort däcksyta. Går det att hitta en lösning? Följ oss och se vilka vägval som vi gör med Brandskär under hösten…

Fler nyheter & events