oktober 6, 2017

HÄRLIG TJEJTRÄFF PÅ BRANDSKÄR I OKTOBER

Image

Lördagen den 26 maj mellan 11-14 premiärvisar vi nya Brandskär 290NG på Stenungsbaden och bjuder in alla som är intresserade och nyfikna på att se och uppleva den nya båten att komma.

I söndags samlades vi på Brandskärs varv, Vindön, för att träffa våra kvinnliga Brandskärsåkare. Eftersom våra båtar är något man ofta upplever tillsammans så är det viktigt för oss att vi har en dialog med de tjejer som både åker, kör eller är intresserade av Brandskär. Event som detta är också ett led i utvecklingen av Brandskär 290  Next Generation, där vi är måna om att ta med våra kunder och blivande kunder i arbetet.

Det smög sig även med några män men de skötte sig exemplariskt och lät tjejgänget diskutera och framföra sina spännande tankar

Temat var att fundera kring olika materialval, toalett, förvaring, pentry, elektronik och mycket annat som ska ge lyfta interiören.  Vi visade upp vår nuvarande modell av Brandskär 290 men man fick även kliva ombord på den nya prototypen och känna på hur vissa lösningar, utrymmen tar sin form och komma med input.

Därefter berättade Janne hur det går till att ta fram och utveckla en ny båt i praktiken. Henric berättade om de undersökningar och den kartläggning som ligger bakom de beslut som gjorts och vissa val kring design och funktioner för den nya båten.

Vi avslutade med en gemensam lunch och samtal nere i hamnen bland båtarna. Ett gäng tog en provtur i viken och övade på manövrar och tilläggning. Att Brandskär är en enkel båt att hantera, inte bara för män, blev dagen ett bevis för.

Vad tyckte våra ägare om dagen?

– Bara att få stå lite vid sidan av och lyssna till resonemanget vad som diskuteras och hur man argumenterar är oerhört värdefullt, summerar både Janne och Henric tjejträffen på varvet. Tack för allas kloka input, vi är några steg närmare en lansering av en ny generations Brandskär!

Fler nyheter & events