maj 11, 2018

BRANDSKÄRBÅTAR ETABLERAR SIG PÅ MARSTRAND

Image

Varvet Brandskär som bygger helsvenska kvalitetsbåtar på Vindön, Orust inleder ett samarbete med Nordic Marine Norden AB på Marstrand. Nordic Marine blir därmed blir exklusiv återförsäljare av Brandskärs båtar på Västkusten. Samarbetet inleds i maj 2018.

– Nordic Marine är välkända i branschen för det otroligt fina jobb de gör för sina kunder. De har ett brett kontaktnät och en stor erfarenhet från att de historiskt har sålt Targa. Målet för Brandskär är att ta både båtarna och varumärket till nästa nivå och där är det strategiska partnerskapet med Nordic Marine en otroligt viktig pusselbit. – Säger Henric Carlsson, delägare Brandskär

Robert Högberg och Niclas Ekegren som tillsammans äger Nordic Marine Norden AB ser Brandskär som ett varmt välkommet tillskott i deras utbud och det är båtar som passar in perfekt med deras måtto att sälja ”Kvalitetsbåtar för gott och säkert sjöliv”

– Brandskär har alltid byggt väldigt fina båtar och den nya 290NG är inget undantag. Vi är otroligt imponerade av utvecklingen som sker på varvet och det moderna helhetstänket som finns. Målgruppen som köper en Brandskär ställer otroligt höga krav på sina båtar när det gäller sjöegenskaper, prestanda och hantverk och vi är stolta att kunna erbjuda dessa fina båtar hos oss. – Säger Robert Högberg, delägare Nordic Marine Norden AB

– Vi märker att många kunder som letar efter en ny modell vill ha delar av de fina egenskaper som finns hos t ex Targa eller Sargo men med ett modernare uttryck och känsla. Där passar nya Brandskär 290NG in perfekt. Det jobbet som man det senaste året har gjort på varvet på Vindön är imponerande. Man har lyckats kombinera enkelhet och väl avvägda materialval med elektronik och funktioner som är anpassade runt användare och användandet och helheten är verkligen något utöver det vanliga och inget som finns marknaden sedan tidigare. – Säger Niclas Ekegren, delägare Nordic Marine Norden AB.

Samarbetet inleds redan nu i maj 2018 och Nordic Marine Norden AB har som ambition att sälja ett 10-tal Brandskärsbåtar till den svenska västkusten årligen.

Fler nyheter & events