maj 31, 2018

ÄNTLIGEN SJÖSÄTTNING AV NYA BRANDSKÄR 290 NG

Image

Ganska exakt ett år har gått sedan vi satt ute på varvet på Vindön och bestämde oss för att det var dags för ett nytt kapitel i Brandskärs historia. Vi ville ta en i mångas ögon perfekt båt, Brandskär 290, och göra den ännu bättre.

Detta blev startskottet på en ett år lång resa som skulle ta oss genom kundträffar, otaliga aktiviteter på sociala medier, undersökningar och intervjuer. Material och feedback samlades, utvärderades och omsattes sedan till form och funktion tillsammans med vår designer Urban Södling.
 
Det smått legendariska skrovet som sitter på gamla 290 är detsamma som återfinns på 290 NG men i övrigt är det mycket som skiljer dessa två modeller åt. Ett utvecklat och förfinat designspråk ger båten ett modernare uttryck tillsammans med större fokus på sociala ytor, komfort och enkelt handhavande. Tack vare ett nära samarbete med Garmin så sitter det i nya 290 NG banbrytande teknik med lösningar och system som inte finns i någon annan båt ännu.
 
Brandskär 290 NG är en båt som omfamnar våra ledord av prestanda och perfektion och som är byggd för att uppleva havet. Nu har den första båten äntligen mött vatten och den har verkligen överträffat våra förväntningar.
 
Här delar vi med oss av bilder från sjösättning och den första provturen där både båt och väder var i perfekt harmoni.
 
Detta är bara början!
 
Varma hälsningar
 
Brandskär Teamet

Fler nyheter & events