Brandskär 290 Classic "Legendariska sjöegenskaper" Mer information 290 Classic är vår storsäljare och en båt med legendariska sjöegenskaper, walk around och sovplats för två.

"Legendariska sjöegenskaper"

Brandskär 290 Classic

290 Classic är vår storsäljare och en båt med legendariska sjöegenskaper, walk around och sovplats för två.

vår allroundbåt och storsäljare

"Båten med legendariska sjöegenskaper"

Brandskär 290 Classic är vår definitiva storsäljare och togs fram för att fylla tomrummet mellan den enklare 28:an och den stora och ombonade 310. Samma team som tog var med och tog fram skrovet till 310:an tillsammans med Janne var även med och tog fram det idag legendariska skrovet som sitter på 290 Classic (och även 290 NG). 290 Classic är en båt med fast tak och kapell och utformade så att det ska vara enkelt att hantera båten själv om man måste. Möjligheten att gå runt hytten och lösningen för ett torrt däck även vid tuffa förhållanden återfinns på 290 Classic och den har en enkel kojlösning för två personer och en liten toalett. Tack vare att 290 Classic är mindre och lättare än 310 klarar den sig med en mindre motor och det fantastiska skrovet gör att båten rör sig tryggt i hastigheter runt 35-40 knop.


Image

Vill du uppleva Brandskär på egen hand?

Boka Provkörning

Precis som havet så är det bäst är att uppleva en Brandskär på riktigt. Kontakta oss för en privat provkörning och besök på varvet på Vindön

Boka provkörning