BRANDSKÄR
APPROVED


Tryggare blir det inte


Genom åren har vi byggt över 100 båtar på varvet på Vindön. Alla är byggda med noggrannhet och precision och gjorda för att hålla länge...det yttersta av svensk kvalitet och hantverk helt enkelt. Vår fokus på kvalitet över kvantitet har medfört att vi har bra koll på de båtar vi har sålt även långt efter de lämnat varvet. Det är inte helt ovanligt att vi får vi äran att ta hand om dessa båtar vintertid för genomgång och service.  Det gör att vi vet precis vad vi ska hålla utkik efter för att de ska vara tipp topp år ut och år in. Det är dock inte exklusivt Brandskär vi servar utan sammanlagt har vi tagit hand om över 1000 båtar sedan starten 1996 så vi har sett och gjort det mesta i serviceväg.


En Brandskär ska vara en investering, en trogen vän som ni kan lita på ute till havs i både bra och lite mindre bra förhållanden. 


Därför erbjuder vi nu officiellt vad vi kallar för "BRANDSKÄR APPROVED". Det är helt enkelt begagnade Brandskär som vi noggrant går igenom, servar och levererar vidare till nya glada kunder. För att ni som köpare ska känna er lite extra trygga så ingår ett års vinterförvaring och service i alla köp. Båtar till salu

Här hittar ni de båtar som har genomgått vår kontroll och erhållit stämpeln "Brandskär Approved". Tveka inte att höra av er direkt till oss för mer information och en provtur.


BRANDSKÄR 290 H Special


Kontakta oss angående denna båt

BESKRIVNING

Säljer nu en Brandskär 290 H Special med utr enligt nedan 

 

UTRUSTNING

Volvo Penta D4, 260 Hk OBS Endast 270 timmar. Ankarspel Kartplotter Garmin 7416 Kartplotter Garmin 5008 VHF Garmin 300 Autopilot Garmin Sökarljus Dieselvärmare WC Däsckspolsystem Signalhorn Kraftiga Extraljus Gångvärme Vindrutetorkare Vindrutespolning Spöhållare Stereo mm. Båten har skötts av Brandskärsvarvet sedan ny, och är i ett mkt gott skick. Finns att se på Brandskärsvarvet, där den vinterförvaras inomhus. Ring för mer info.

 

 

 

Skager 660 Open Comfort Special


Kontakta oss angående denna båt

BESKRIVNING

Skager 660, med en 30 hk Yanmar på Endast 290 timmar. Alltid varvsskött med inomhusförvaring, utan hänsyn till kostnader. Full teak, Badbrygga i teak, Badstege i teak, Hydraulisk ratt samt rorkult.

 

UTRUSTNING

Garmin GPS, Ekolod, Fishfinder, Sjökort för Strömstad till Halmstad, GPS Tracker larm, Sprayhood med fodral, Skyddskapell över styrning, Infällbara midskepps, Spolsystem med sjövatten, Pentry (diskho, spritkök) Fällbart bord i för,Förtöjningspaket inkl drag, fendrar, tampar. LED lanternor. mm mm Ring för närmare info. Nu konserverad och klar för nästkommande säsong. Byte kan vara av intresse.

 

 

 

BRANDSKÄR 310


Kontakta oss angående denna båt

BESKRIVNING

2007 i mycket gott skick, med Volvo Penta D6, 350hk, Drev DHP, Däckspolning, Dubbla duschar, Landström, Ankarspel, GPS Navigator, Radar, Autopilot, Ekolod, Stereo, Badbrygga, Taklucka. mm mm. Ring för närmare beskrivning. Eventuellt inbyte kan vara av intresse.

 

 

 

BRANDSKÄR 28 H Sport


Kontakta oss angående denna båt

BESKRIVNING

Brandskär 28 H Sport, som skötts av Brandskärsvaravet sedan ny, båten är utrustad med bl.a. : Volvo Penta Kad 43 på endast 1000 timmar. Volvo Penta DP Drev Garmin Plotter Lowrance Ekolod Lowrance Radar Kylbox -16 WC Ankarspel Nytt kapel -17 Bogpropeller mm.mm. Båten finns idag på vinterförvaring hos Brandskär på Vindön, inomhus. Ring för vidare info. Finans kan ev ordnas.

 

 

 

Nimbus 250 R


Kontakta oss angående denna båt

BESKRIVNING

Nimbus 250 R, 2009, med endast 250 timmar, Volvo Penta D4 på 300 Hk. Volvo Penta DPH Drev, Båtens skrov duvblått och helt nyrenoverad teak, Bogpropeller, Wc med däckstömning mm mm.  Båten måste ses och upplevas, förvaras inomhus på Vindön vid Orust. Båten är totalt genomgången och precis gelcoatbehandlad samt klar för sjösättning i Mars-April. 

 

 

 

Skilsö 33 HT


Kontakta oss angående denna båt

BESKRIVNING

Skilsö 33 HT -05 observera att detta är en hardtopp, ej att förväxla med Skilsös kapellmodeller. Detta är en mycket välplanerad och härlig familjebåt med hela 6 kojer, fördelade på 3 separata kabiner, lämpar sig som en fantastisk semesterbåt med familjen, likväl som en härlig daycruiser med vännerna. Endast 2 ägare med endast ca 280 timmar. Båten har skötts av varv på Vindön, varje vinter, utan hänsyn till kostnad. Volvo Penta Kad300 Drev DP-G, Trimplan, Ankarspel inkl fjärr, Bogpropeller Värmare Eltoalett ny 2017, Varmvattenberedare, Wallasspis, Kylskåp nytt 2015, Kylbox med nytt aggregat 2016, 2 st Duschar, Nytt Kapell 2016, Landström, Byte kan vara av intresse.

 

 

 


Anmäl intresse för "Brandskär Approved" och stå först i kön


Brandskärbåtar blir sällan till salu och försvinner fort. Allt som oftast är det en försäljning i samband med byte till en ny Brandskär. För att vara på den säkra sidan med att bli bland de första att få reda på när det väl händer så kan ni fylla i formuläret nedan och så håller vi er uppdaterade när vi har en "Brandskär Approved" att förmedla vidare.