Events "Brandskär är byggd för att upplevas" Events 2020 Precis som med havet så tror vi att Brandskärs båtar bör upplevas. Så varmt välkomna till våra events.

"Brandskär är byggd för att upplevas"

Events

Precis som med havet så tror vi att Brandskärs båtar bör upplevas. Så varmt välkomna till våra events.

EVENTS 2020

Under vår utvecklingsprocessen för 290 NG hade vi stor fokus på events och en nära kontakt med vänner, följare, Brandskärägare och andra intresserade. Det har alltid varit otroligt lyckat och det har givit många trevliga dagar/kvällar/helger där nytta förenas med nöje. Vi hoppas att ni hittar ett tillfälle där ni kan deltaga i något av de events som listas nedan.


Visningar längs kusten

Under sommaren kommer vi att ge er möjlighet att uppleva Brandskär på plats runt om längs kusten. Vi kommer att ange nästa tillfälle via Sociala medier och vårt nyhetsbrev så håll ögonen öppna. 


För er som inte har möjlighet att närvara så erbjuder vi även privata provkörningar. För mer information om detta kontakta oss på info@brandskar.se


Kontakta oss

Image

Vill du uppleva 290NG på egen hand?

Boka Privat Provkörning

Har inte möjlighet att komma på något av våra events går det utmärkt och kontakta oss för en privat provkörning och ett besök på varvet på Vindön

Boka provkörning