Så hanterar vi cookies och personuppgifter
Ditt samtycke gäller för Brandskärsbåtar AB 556650-8346 och för följande domäner: www.brandskar.se

Så arbetar vi med cookies
Vi lagrar information om dig som kund genom våra cookies. Detta för att förbättra användarupplevelsen men även för att du ska kunna ta del av våra produkter. Läs mer om vår Cookie policy här

Så arbetar vi med personuppgifter
Brandskärsbåtar AB lagrar personuppgifter som du lämnat och hanterar dem enligt Personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna används för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig och leverera den köpta varan eller tjänsten. Det kan vara exempelvis namn, födelsedatum, kön, adress, e-postadress och telefonnummer som du lämnar i samband med beställning eller köp av produkt tjänst på vår webbplats, per telefon eller via mail. Det kan även vara särskild information som lämnas i samband med beställning som gäller dig som kund, vilket kommer att behandlas av Brandskärsbåtar AB och i förekommande fall inom samarbetspartners till Brandskärsbåtar AB.

Särskild information som lämnas vid beställning kan behandlas av Brandskärsbåtar AB eller för Brandskärsbåtar AB anlitade leverantörer av administrativa tjänster, betalning och finansiering samt systemtjänster. Vi använder oss av uppgifterna för att kunna ge information, erbjudanden och service gällande din produkt via email, telefon, sms och postala utskick.
Efter avslutad leverans sparas dina personuppgifter och köphistorik i vårt kundregister i tre år. Om du samtycker kan vi spara uppgifterna ännu längre, max 10 år. Vi använder uppgifterna för att genomföra vårt uppdrag att leverera en produkt och/eller tilläggstjänster som du som kund beställt. Det kan även innefatta uppgifter om kontakter med dig och Brandskärsbåtar med information om frågor och klagomål. Vi kan även använda personuppgifter där lagar och förordningar kräver detta, ex gällande säkerhet.

Vi kan använda personuppgifter för att förbättra servicen samt för marknadsundersökningar, kundanalyser och statistik. Vi kan även använda dina uppgifter för att ge dig olika erbjudanden om tjänster och produkter från Brandskärsbåtar AB om du ej motsatt dig direkt marknadsföring.

NamnAnledningAktiverat
CookiesVi använder cookies för att ge dig en bättre webbplatsupplevelse.

x

Vi använder oss av cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelse online. Genom att acceptera så godkänner du användandet av cookies enligt vår cookie policy.